(0)

Andre menneskers penge og andre menneskers liv: Ledelse og eksekvering i turbulente tider

E-book


En praktisk guide, der giver ledere vĂŠrktĂžjer, fĂŠrdigheder og mindset til at lede ordentligt, skalĂ©rbart og bĂŠredygtigt i 2020’erne pĂ„ tvĂŠrs af kulturer og landegrĂŠnser. Forfatterne serverer i appetitlige og letfordĂžjelige bidder det, ledere har brug for at vide for at bedrive ledelse, der udvikler sig i takt med nye behov – uden fĂžrst at skulle lĂŠse 20 klassikere og nyeste tendenser inden for ledelse. De viser, hvad ledere skal gĂžre, fremfor hvad de ikke skal gĂžre, for at skabe stĂŠrke prĂŠstationer pĂ„ bĂ„de kort og langt sigt.

Med tre faser, syv trin og 14 vÊrktÞjer giver forfatterne en velstruktureret blanding af nye og gamle teorier inden for krise- og forandringsledelse kombineret med deres metode, Fire & Shield, der lÊrer ledere at finde balancen mellem at udfordre og beskytte deres medarbejdere, sÄ de flytter bÄde de ansatte, sig selv og virksomheden i processen. Derudover fÄr du syv gode rÄd til, hvad der skal til for at sikre en succesfuld turnaround. At vÊre leder for andre mennesker indebÊrer et ansvar, der er stÞrre end arbejdsopgaverne i kontrakten.

God og ordentlig ledelse er den gode hÞje prÊstation, som kan gentages igen og igen, hver eneste dag, fordi lederen ikke brÊnder ud eller presses til sidste blodsdrÄbe, og fordi lederen passer pÄ andre menneskers penge og andre menneskers liv.

Forfatterne har tilsammen 45 Ärs ledererfaring fra bÄde direkte og indirekte lederroller i ind- og udland, fra smÄ og store virksomheder og fra flere brancher.