(0)

Beskyt naturen og dit helbred

E-book


Beskyt naturen og dit helbred er en bog med gode rÄd til, hvordan du fÄr det bedre med din krop og samtidig beskytter naturen. Medicinalindustrien har mere eller mindre monopol pÄ sygdomsbehandling, men det behÞver ikke vÊre sÄdan. Jon Hansen er ingen tilhÊnger af medicin, men har i stedet udviklet en rÊkke metoder, du kan bruge, hvis du Þnsker et godt helbred nu og i fremtiden. Bogen er bygget op som en oplysnings- og opslagsbog, der giver der svar pÄ en lang rÊkke forskellige emner som for eksempel: Hvad skyldes brystkrÊft, og hvordan helbredes den? Hvordan hÄndteres barnlÞshed? Hvordan bÞr vi leve, hvis verden skal blive sygdomsfri i det 21. Ärhundrede?

Bogen prĂŠsenterer et alternativt og ofte kontroversielt syn pĂ„ sygdom og helbredelse, men for den, der har et Ă„bent sind, er der nye indsigter at hente. Du fĂ„r et nyt syn pĂ„, hvem du er, og hvad du kan opnĂ„ i livet – ogsĂ„ uden medicin.

Uddrag af bogen

Din fornuft vil sikkert undre sig over, at man forsÞger at bilde os ind, at ud af de millioner af livsformer, der lever pÄ denne planet, er mennesket den eneste livsform, hvis helbred er afhÊngig af, at den fyldes med syntetiske stoffer, mens alle de andre livsformer klarer sig bedre end os ved hjÊlp af naturens egne stoffer. Og tror du for alvor pÄ, at medicinalindustrien seriÞst arbejder pÄ at fjerne de sygdomme, den lever af, sÄ den kan reducere sine indtÊgter, fyre sine medarbejdere og miste deres aktionÊrer? Nej, vel?

Vi har netop pÄbegyndt et nyt Ärtusind, og det er min overbevisning, at vi i dette Ärtusind vil eliminere alle sygdomme fra vores smukke planet. Jeg ved, at et sygdomsfrit samfund ikke er utopi, men en sÊrdeles reel mulighed. Men kun hvis vi fÄr elimineret medicinalindustriens monopolidéer, grÄdighed og magt og giver alle mennesker ret til frit at vÊlge sundhed.

Om forfatteren

Jon Hansen er fĂždt i NordsjĂŠlland, men nu bosiddende i Sverige. Han har arbejdet med det alternative i 20 Ă„r og prĂŠsenterer nu for fĂžrste gang frugten af sit arbejde i bogform.