(740)

Casper

audiobook


Stérk og personlig fortélling om, at det aldrig er for sent at éndre sit liv – indlést af Kenneth M. Christensen.

Casper Christensen har lagt sit liv om og givet forfatteren Martin Kongstad uindskrÊnket adgang til sin fortid: vennerne fra 30 Ärs hÊsblÊsende karriere, de nihilistiske dagbÞger, kÊrlighed, skilsmisser og paparazzi, morgener med madpakker, ustoppelige nÊtter, vanvittige anekdoter og spektakulÊre skandaler. Og gennem den tre Är lange proces med arbejdet pÄ bogen toner et billede frem, som slet ikke passer til den forestilling, komikeren har om sig selv:

”Det har vĂŠret virkelig voldsomt at lave denne her bog. Jeg troede, at jeg blev opfattet som skidesĂžd og meget retfĂŠrdig, en god kammerat og en pissegod far, og det er ikke dĂ©t, jeg lĂŠser. SĂ„ at arbejde med denne bog har vĂŠret en sindssyg oplevelse; sjove ting, hĂ„rde ting, men grundlĂŠggende sygt ubehageligt. At gĂ„ igennem dette forlĂžb og bore sĂ„ dybt er noget af det vigtigste, jeg har gjort – og det kan klart anbefales til alle, der overvejer at skrive deres selvbiografi.”

Bogen er en usÊdvanlig biografi, hvor lytteren fÞlger Martin Kongstads forsÞg pÄ sammen med Casper Christensen at finde ud af, hvem Casper Christensen egentlig er. Og det er historien om, at det aldrig er for sent at Êndre sit liv.