(0)

De manglende brikker : Racingakademiet 2

E-book


Hayden, Chris, Mikkel og Anaya er gÄet under jorden, for at modstandsbevÊgelsen ikke skal finde dem. Det kommer dog ikke til at gÄ, som de forventer, og de mÄ tage drastiske midler i brug for fortsat at vÊre i sikkerhed.

Samtidig ser Hayden noget, der gÞr, at han mÄ gÞre op med sig selv, om han vil lade fortiden gentage sig, eller om han vil gÞre noget for at forhindre, at det, han har set, kommer til at ske uden at vide konsekvenserne af det.

Som Haydens syner tager til, opstÄr der ogsÄ en helt masse spÞrgsmÄl som ingen af dem nogensinde havde tÊnkt pÄ at spÞrge om. Men vil de virkelig vide svaret?

Uddrag af bogen

Jeg havde aldrig i mit liv set ham sÄ nervÞs, eller jeg havde faktisk aldrig nogensinde set et voksent menneske sÄ nervÞs. Der gik lidt tid, inden han fik samlet sig sammen til at sige mere.

”Øh, jeg har lénge gerne ville fortélle dig det her, Hayden, men

jeg har aldrig helt vĂŠret sikker, pĂ„ hvordan jeg skulle sige det, sĂ„ jeg har bare ladet det ligge, men
” Han stoppede et kort Ăžjeblik og kiggede rundt i lokalet stadig lige sĂ„ nervĂžst, inden han snakkede videre. ”Vi begyndte for mange Ă„r siden i den samlede bestyrelse for alle skolerne at arbejde sammen med en organisation


Om forfatteren

Majken Camilla Ancher (f. 1994) er opvokset i Haslev pÄ SjÊlland, men bor nu i Ringsted. Til dagligt lÊser hun Leisure Management, nÄr hun ikke skriver bÞger.