(0)

Den sidste samurai

E-book


NĂ„r Nick Carter bliver sendt ud pĂ„ opgaver, der hver gang viser sig at vĂŠre falsk alarm, er det mystisk. Og nĂ„r han finder ud af, at koden til hele AXE‘s computernet er blevet brudt, er det alarmerende. Men da sĂ„ en ung japansk kvinde fortĂŠller ham, at den mikroskopiske nĂžgle til hele mysteriet er at finde hos et forrykt computergeni, der udfordrer Nick Carter til duel pĂ„ livet, sĂŠttes N3 pĂ„ en prĂžve, der fĂ„r ham til at tvivle pĂ„ sin egen forstand.

Nick Carter-Killmaster er en samling hÄrdtslÄende spionromaner, hvor spÊndingen er i hÞjsÊdet. De 261 bÞger er skrevet af forskellige forfattere under det fÊlles pseudonym Nick Carter, som ogsÄ er navnet pÄ bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige sÄ dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forfÞre damer, og bÞgerne er sprÊngfyldt med action.

Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hĂŠsblĂŠsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mĂŠnd, og indimellem beder selv CIA ham om hjĂŠlp til at lĂžse forbrydelser eller tage pĂ„ hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!