(0)

EN ANDERLEDES JUL

E-book


Sara, en 15-Ärig pige fra Viby, er sammen med sine forÊldre og storesÞster, Anne, pÄ vej til KÞbenhavn for at holde juleferie hos sin mormor og morfar. Det har hun glÊdet sig til og til at komme vÊk fra skolen.

Sara og familien er taget ud pÄ den Ärlige juletrÊsfÊldning. Sara gÄr for sig selv og samler mos og grankogler til juledekorationerne. Sneen knitrer, nÄr hun gÄr. Imens Sara gÄr i sin egen verden, begynder hun at blive nervÞs og mÊrker kuldegysninger over hele kroppen. Hun tager sig lidt til panden. Hun sveder. Hun prÞver at tage flere skridt derhen, men det er, som om hele kroppen stÄr stille. Hun kan ikke bevÊge sig ud af sneen.

I skovbunden ligger en mand omringet af flasker. Sara ringer til sin mor. Far henter skovfogeden. Politiet kommer ogsÄ. Hvem er manden?

Da Sara er kommet tilbage til mormor og morfar, kan hun ikke slippe billedet af manden pÄ skovbunden. Sammen med Morten fra mormor og morfars vej sÊtter Sara sig for at finde ud af, hvem manden er, og hvorfor han er endt pÄ skovbunden.