(0)

Feriebokhandelen

audiobook


La drÞmmen om Ä drive din egen bokhandel i Devon gÄ i oppfyllelse!

«Elsker du bĂžker? PrĂžv deg som bokhandler i to uker! Tilbring dagene med Ă„ snakke med kundene i din egen, sjarmerende bokhandel og server ettermiddags-te i den koselige kafĂ©en. Bokfantast – hva venter du pĂ„? Ferien din kommer til Ă„ bli vidunderlig! Send din sĂžknad til Feriebokhandelen, Down-a-long, Clove Lore, Devon.»

Jude Crawley burde fÞle seg fantastisk. Hun har nettopp blitt ferdig med studiene i voksen alder og kan endelig fortelle alle at hun er sammen med filosofiprofessor, Mack. Men drÞmmene gÄr i stykker da hun ser Mack kysse en annen jente. I tillegg har de en ikke-refunderbar drÞmmeferie planlagt, hvor de skulle drive en liten bokhandel ute ved havet i Clove Lore i to hele uker. Jude kaster seg ut i det og reiser ned til Devon, ivrig etter Ä begrave seg i litteratur og lege sitt knuste hjerte. Dessverre dukker det opp enda et problem: en misforstÄelse fÞrer til at en hÞy og dyster (men rÄkjekk) Elliot ogsÄ har bestilt bokhandelferien de to samme ukene. Jude og Elliot blir nÞdt til Ä glemme hvor ulike de er for Ä klare Ä drive bokhandelen sammen, og det virker som om Jude kanskje forelsker seg i mer enn bare bÞker. Helt til hun oppdager hva det er Elliot har flyktet fra og hvorfor han gjemmer seg i Clove Lore ...

Kan Jude finne sin egen lykkelige slutt i en liten og vÊrbitt bokhandel? Eller vil hun finne ut at bokhandelferien fÄr en uventet vri?


Narrator: Cathrin Gram
Duration: