(0)

Floskler for viderekomne

E-book


Efter i mange Ă„r at have skrevet aforismer til skrivebordsskuffen, begyndte jeg i 70’erne at tegne en plademand, der skulle illustrere disse aforismer. Det er i Ă„renes lĂžb blevet til nĂŠsten 500 stk., hvoraf denne bog indeholder et udvalg pĂ„ 200 stk. Den allerfĂžrste tegning er fra 1971 og ser sĂ„dan ud, og teksten lyder: Man mĂ„ smĂŠde, mens galden er varm!

De sidste par Är har disse floskler for viderekomne fundet sig en plads pÄ BAGSIDEN af Fyens Stiftstidende mellem jul og nytÄr, og det er da mit hÄb, at dette vil fortsÊtte. Der er nok at tage af. God fornÞjelse.

Uddrag af bogen

Hvad kan det nytte, at man

faktisk gerne vil sĂŠtte sit

lys under en skĂŠppe – nĂ„r

der nu virkelig ikke findes

Ă©n der er stor nok.

Om forfatteren

Bent Abkjer Hansen er en 82-Ärig mand, der altid har glÊdet sig ved at skrive og tegne. Han er oprindelig uddannet i SAS som assistent, derefter en del Är i erhvervslivet, 4 Är i Canada med arbejde i skoven, ovnbygger pÄ et aluminiumssmelteri, sÊlger og arbejdsmand pÄ en papirfabrik.

Hjemkommet til Danmark, tog han en cand.phil.-uddannelse i engelsk sprog og litteratur ved Odense Universitet og har derefter vĂŠret gymnasie-, HF- og hĂžjskolelĂŠrer i resten af sit arbejdsliv.