(102)

Hjem til jul

audiobook & e-book


En morsom og hjertevarm romantisk komedie at varme sig pÄ i julen.

38-Ärige Emily har et godt job, fantastiske venner og som det vigtigste en vidunderlig lejlighed. Den er prÊcis 611 km vÊk fra hendes skÞre og fordÞmmende familie, der blander sig i alt. Faktisk er det eneste, der kan sÊttes en finger pÄ i Emilys liv, hendes nogle og 20-Ärige nabo Evan og hans hang til at flirte, hÞre hÞj musik og dyrke endnu mere hÞjlydt sex ... men han er ikke til mere besvÊr, end hun kan klare.

Emilys kÊreste Robert gÄr det ogsÄ rigtig godt med. Faktisk sÄ godt, at Emily hÄber, at han vil tage med hjem til jul for at mÞde familien. Endelig slipper hun for at vÊre centrum for fem dages ydmygende og nysgerrig udspÞrgen fra sine forÊldre og to yngre (gifte) sÞskende.

Men da det gÄr galt med Robert ugen fÞr jul, er Emily til rotterne. Hvordan i alverden skal hun nu klare at tage hjem til jul? Hun allierer sig med festaben Evan (i bytte fÄr han en mÄneds husleje og brugsret til hendes lejede BMW), for Emily har sat sig for, at Robert skal med hjem til jul ligegyldigt hvad, ogsÄ selvom han ikke er den rigtige Robert ...

Joanna Bolouri begyndte som 30-Ă„rig at skrive professionelt. Hun vandt BBC’s konkurrence for comedy scriptwriters, hvilket gav hende mulighed for at arbejde og skrive sammen med standup-komikere, komedieforfattere og skuespillere fra hele UK. Hun har skrevet artikler til The Skinny (det skotske The Sun), Huffington Post og Heckler-Spray. Hun bor i Glasgow sammen med sin datter.


Narrator: Maj Johansen
Duration: