(12)

Jeg er her ikke

audiobook & e-book


Leonie, kaldet Leo, bor i Bruxelles og har vÊret kÊreste med Simon i ti Är. Oplevelsen af en svÊr barndom knytter dem tÊt sammen, og det ser ikke ud til, at de har brug for meget mere end hinanden. Men sÄ tager det hele en uventet drejning: Simon kommer hjem midt om natten fra en bytur, og fra det Þjeblik virker det, som om han er blevet en anden. I takt med Simons sind gÄr i oplÞsning, falder deres omhyggeligt opbyggede tilvÊrelse fra hinanden, indtil det punkt, hvor det bliver farligt.

’Jeg er her ikke er en historie’ om hengivenhed og skrĂžbelighed, om to unge mennesker med hver deres sĂ„r pĂ„ sjĂŠlen, som gĂžr deres allerbedste for at hĂžre til og for at leve.

Om forfatteren:

Lize Spit (f. 1988) voksede op i en lille landsby i Flandern og bor nu i Bruxelles. Hun er uddannet manuskriptforfatter, og det mĂŠrker man i hendes romaner. Hendes debut Det smelter lĂ„ i toppen af den belgiske bestsellerliste i et Ă„r efter udgivelsen, vandt adskillige litterĂŠre priser og blev solgt til udgivelse i 15 lande. ’Jeg er her ikke’ er hendes lĂŠnge ventede anden roman.


Narrator: Mathilde Eusebius
Duration: