(38)

Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg

audiobook


Jeg skulle jeg sagt jeg elsker deg - 12 samtaler om kjÊrlighet, lengsel og anger er en varm bok som berÞrer og fÄr leseren til Ä reflektere over sitt eget liv og hva det brukes til.

De fleste av oss vurderer, stiller spÞrsmÄl ved og undrer pÄ hvordan vi bÞr leve. Hver dag. I denne boka fÄr du noen svar fra dem som har undret et helt liv.

Tar vi vare pÄ viktige Þyeblikk i livet vÄrt? Bruker vi tiden vÄr pÄ det som betyr aller mest for oss? Kan vi, nÄr den tid kommer, lukke livets bok i forvissningen om at vi har levd slik vi ville? Legen Audun Myskja har hatt en rekke dype samtaler med mennesker som snart har levd sitt liv pÄ jorden. I boka deler han noen av deres tilbakeblikk med oss. Her kommer menneskets innerste lengsler og Þnsker fram, angeren over hva som ikke ble, gleden over de lyse Þyeblikkene, kjÊrligheten og inderligheten som livet ogsÄ bÞd pÄ. Myskja knytter historiene sammen med sine refleksjoner rundt det Ä leve sant og vÊre et helstÞpt menneske. En varm bok som berÞrer og gir leseren verktÞy til Ä velge gleden, fÞlge drÞmmene og prioritere kjÊrligheten.



4.3

38 ratings

Anne-Britt

4/9/2024

Tankevekkende!

Laila

4/8/2022

Innholdet kommer fra en klok, vis og ydmyk mann som jeg beundrer. Fortellerstemme kunne med fordel senket tempoet, slik at den harmonere bedre med innholdet.