(39)

Jinnyn valinta

audiobook & e-book


Jinny Brownlowlla ei mene hyvin. HÀnen sulhasensa on jÀttÀnyt hÀnet toisen vuoksi. Kaiken huipuksi toinen nainen on Jinnyn kÀmppis! Jinny keskittyy sihteerin työhönsÀ paikallisessa insinööritoimistossa. HÀnen ainoa harrastuksensa on paikallinen teatteriryhmÀ, mutta teatteriryhmÀssÀkin JinnystÀ tuntuu, ettei hÀn saa ansaitsemaansa arvostusta.

ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ insinööritoimiston kiireinen johtaja Henderson kutsuu Jinnyn huoneeseensa. HÀn pyytÀÀ JinnyÀ tekemÀÀn konekirjoitustöitÀ itselleen. Jinny on kauhuissaan, mutta tapaaminen Hendersonin kanssa muuttaa Jinnyn elÀmÀn suunnan. Kaiken huipuksi Jinny alkaa saada odottamatonta ihailua osakseen myös teatteriryhmÀssÀ.

"Jinnyn valinta" on Catherine Cooksonin romaani vuodelta 1988. Kirjan tapahtumat sijoittuvat 1970-luvun lopun Englantiin.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. HĂ€n julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. HĂ€nen ensimmĂ€inen romaaninsa "Katie – kaidan tien kulkija" julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on kÀÀnnetty yli 20 kielelle. rnrnCooksonilla itsellÀÀn oli työlĂ€istausta. HĂ€nen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhĂ€isöÀ, vaan sankarittarilla on yleensĂ€ vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elĂ€mĂ€n puolesta.


Narrator: Anu Vilhunen

Duration: