(266)

Kaurakuningas: Hulttiopoika, joka muutti kauramaidon miljooniksi

audiobook & e-book


Kaikki ja ei mitÀÀn

Juha-Petteri Kukkonen johdatti veljiensÀ kanssa perheyrityksen maailmanmenestykseen pÀihteiden ja rock'n'roll-elÀmÀn turvin.

Kouluja kÀymÀtön Juha-Petteri Kukkonen eteni röyhkeÀsti kansainvÀlisellÀ mainos- ja startup-uralla, kunnes hÀn sai soiton veljiltÀÀn: tule kehittÀmÀÀn kanssamme kauramaitotuotteita Kouvolaan. Kolme vuotta myöhemmin Kukkosten Kaslink-yritys myytiin Fazerille ja veljeksistÀ tuli miljonÀÀrejÀ.

Mutta kaikki ei mennyt niin kuin yritysoppaissa kerrotaan. Nelikymppinen Juha-Petteri hankki itselleen railakkaalla juhlimisella vakavan pÀihdeongelman ja lÀhes tuhosi koko firman, mutta lopulta Kukkosen ennakkoluuloton tyyli siivitti yrityksen taloudelliseen menestykseen. Samalla tosin pitkÀ liitto kariutui ja vÀlit toiseen veljeen katkesivat. Yrityskaupan jÀlkeen hÀnellÀ ei ollut jÀljellÀ mitÀÀn muuta kuin miljoonat pankkitilillÀ, asunto meren pÀÀllÀ ja kaksi Porschea autotallissa. Sitten onnettoman Àkkirikastujan Instagram alkoi tÀyttyÀ nuorten naisten hÀrskeistÀ yksityisviesteistÀ. Kukkonen kaipasi kuitenkin elÀmÀlleen syvempÀÀ sisÀltöÀ. MistÀ ja miten sen löytÀÀ?

Kaurakuningas on vauhdikas kuvaus menestysyrityksen pÀihdehuuruisista kulisseista. Raivorehellinen elÀmÀkerta nÀyttÀÀ, millaista on miljonÀÀri-playboyn elÀmÀ Suomessa ja mitÀ raha tekee ihmisille ja ihmissuhteille.

Ville Kormilainen (s. 1980) on konsultti, perheenisÀ ja tietokirjailija, joka on julkaissut urallaan 13 kirjaa muun muassa tubettajista, startupeista sekÀ superjohtajista. SiviilissÀ Kormilainen työskentelee liiketoiminnan johtajana Kaiku-viestintÀtoimistossa.

Juha-Petteri Kukkonen (s. 1979) on yrittÀjÀ, enkelisijoittaja ja hallitusammattilainen, joka sijoittaa innovatiivisiin ruoka-, hyvinvointi- sekÀ juoma-alan yrityksiin. HÀnen portfoliossaan on nykyisin muun muassa kannabisjuomiin erikoistunut YSUB, Àlyruokayhtiö Elo Health sekÀ Foodin, joka on Suomen yksi nopeiten kasvavista ruoka-alan yhtiöistÀ.


Narrator: Aku Laitinen
Duration: