(72)

Kivimies

audiobook & e-book


Kukaan ei tiedÀ mistÀ se tuli. Kukaan ei tiedÀ miksi se on tÀÀllÀ.

Luke Smitherdin Kivimies-kirjassa maailma joutuu kaaokseen, kun valtava kivinen hahmo ilmestyy tyhjÀstÀ keskelle kaupunkia ja aloittaa tappavan vaelluksen kohti tuntematonta mÀÀrÀnpÀÀtÀ

Kun kaksi ja puoli metriÀ korkea kivinen patsas ilmestyy yhtÀkkiÀ keskelle Coventryn keskustoria erÀÀnÀ aurinkoisena pÀivÀnÀ, luulee reportteri Andy Pointer kyseessÀ olevan jonkinlainen julkisuustempaus. Niin luulevat kaikki muutkin, kunnes kivinen mies lÀhtee liikkeelle, marssii lÀpi lÀhimmÀn talon julkisivun, murskaa sen sisÀllÀ olevat ihmiset ja jatkaa matkaansa.

Kun poliisin, hallituksen ja armeijan yritykset pysÀyttÀÀ kivisen miehen jÀrkÀhtÀmÀtön marssi osoittautuvat toivottomiksi, on maailman huulilla kolme kysymystÀ: MistÀ kivinen mies tuli? Minne se on matkalla? Ja tÀrkeimpÀnÀ, mitÀ se haluaa?

Andy pÀÀttÀÀ löytÀÀ vastaukset kysymyksiin ja saada aikaan elÀmÀnsÀ uutisreportaasin. Halki Ison-Britannian ja toiselle puolen Atlanttia vievÀn takaa-ajon aikana hÀnelle alkaa kammottava pala kerrallaan valjeta totuus kivisestÀ miehestÀ, jonka mÀÀrÀnpÀÀssÀ odottaa jotakin veret seisauttavaa.

Luke Smitherdin kauhua, jÀnnitystÀ ja katastrofitarinaa yhdistelevÀ Kivimies vie lukijan eturivin paikalle seuraamaan kivisen miehen tuhoisaa marssia.

Luke Smitherd on Isossa-Britanniassa syntynyt entinen laulaja ja kitaristi, joka toimii nykyÀÀn pÀÀtoimisena kirjailijana. Coventryn yliopistosta teatteri pÀÀaineenaan valmistunut Smitherd harjoittaa kirjoittamisen ohella intohimoisesti dartsia, sarjakuvanörtteilyÀ ja kamppailua työnarkomanian ja laiskottelun vÀlillÀ. Smitherd on kirjoittanut seitsemÀn romaania, joista trilogian aloittava Kivimies on ensimmÀinen suomennettu. Sarjan toinen osa TyhjÀt miehet ilmestyy suomeksi heinÀkuussa 2024.


Narrator: Toni Kamula
Duration: