(0)

Lykkens ansigter. Syv udflugter med filosofi i praksis

E-book


Lykken er en sÊrlig stÞrrelse, der bÄde er svÊr at opnÄ og svÊr at fastholde. I denne bog nÊrmer filosoffen Per Betzonich-Wilken sig en definition af lykkens vÊsen og dens rolle for mennesker i dagens samfund og inviterer os til at tÊnke efter. Enhver er sin egen lykkes smed, forstÄet pÄ den mÄde, at vi alle er ansvarlige for at sÞrge for at sÊtte pris pÄ det, vi har og de erfaringer, der har gjort os til dem, vi er. PÄ denne mÄde tilskynder Betzonich-Wilken os til at "gribe dagen", men ogsÄ til at kunne tage et skridt tilbage og glemme de bekymringer, der ofte gÞr livet til en unÞdvendig kamp for at opnÄ det uopnÄelige. Undervejs hÞrer vi bÄde anekdoter fra Betzonich-Wilkens eget liv og lÊresÊtninger fra de store filosoffer, der har beskÊftiget sig med disse spÞrgsmÄl.

"LĂŠseren inviteres med pĂ„ en rĂŠkke udflugter, der hver isĂŠr har lykken som mĂ„l. Livet kan indeholde meget mere, end vi regner med – vel og mĂŠrke hvis vi holder Ăžjnene Ă„bne. Godt budskab i en inspirerende bog".

FEMINA

Per Betzonich-Wilken er fÞdt i 1957 pÄ Frederiksberg og er uddannet Dr.phil i dialogfilosofi fra KÞbenhavns Universitet og Ruhr-UniversitÀt Bochum.

Betzonich-Wilken er forfatter til bÄde fagbÞger og romaner og har udgivet en rÊkke bÞger under betegnelsen "livsfilosofi", hvor filosofi kÊdes sammen med det jordbundne livs forskellige udfordringer. Han arbejder desuden inden for social- og sundhedssektoren og er bl.a. censor ved lÊgeuddannelsen.