(61)

Mortina ja loma Lumolammella

audiobook & e-book


Zombityttö Mortinan jÀnnittÀvÀ kesÀseikkailu!

NeljÀnnessÀ Mortina-sarjan kirjassa zombit lomailevat ja kokevat yöttömÀn yön taikaa. Upeasti kuvitetut Mortina-kirjat ovat juuri sopivan jÀnnittÀviÀ lapsen ensimmÀiseksi kauhukirjaksi.

Zombit eivÀt ole viettÀneet kesÀlomaa vuosikymmeniin, joten kutsu Lumolammelle Kamalia-tÀdin ja Adalbert-serkun luo otetaan riemulla vastaan. Mutta rento lomatunnelma saa odottamattoman kÀÀnteen, kun viranomaiset julistavat Adalbertin ja Kamalia-tÀdin kodin huutokaupattavaksi! Ihmiset kun luulevat taloa autioksi. Onnistuuko Mortina keksimÀÀn keinon Villa Perikadon pelastamiseksi, zombien salaisuutta paljastamatta? Onneksi tarmokas tyttö ei jÀÀ neuvottomaksi vaan kÀÀrii hihansa haasteiden edessÀ!

”Mortinalle maailman suurin kiitos, koska se sai meidĂ€n tyttĂ€ren kunnolla kiinnostumaan lukemisesta.” Iina Hyttinen, But I'm a Human not a Sandwich -blogisti / perheblogisti Iina Hyttinen

"Zombityttö on riemukas tuttavuus. Mortina-kirjat ovat jopa yllÀttÀvÀn hauskoja ja kekseliÀitÀ, ja niiden kuvitus on yksityiskohtien ja mielikuvituksen juhlaa. Kokonaisuus on vÀrikÀs, hÀkellyttÀvÀ, nokkela ja tyylikÀs." (HÀmeen Sanomat 2020)

"Zombeja ja huumoria - tÀtÀ meidÀn lapset rakastavat!" (LÀhiömutsi-blogi)

Barbara Cantini on italialainen,Toscanassa asuva palkittu kuvittaja ja lastenkirjailija. HÀn on sekÀ kirjoittanut ettÀ kuvittanut zombitytöstÀ kertovan ihastuttavan Mortina-lastenkirjasarjan, jota on kÀÀnnetty jo 29:lle kielelle. Sen tÀydellisen lumoavaa maailmaa on verrattu Tim Burtonin elokuviin. Mortina ja loma Lumolammella on sarjan neljÀs osa.