(3)

Mugbyn risteys

audiobook & e-book


Kohtalokas Mugbyn risteys on seitsemĂ€n eri junaradan kohtaamispaikka. RisteyksessĂ€ tapahtuu outoja asioita – ihan kuin siellĂ€ kulkevia ihmisiĂ€ tarkkailtaisiin. Risteykseen ilmestyy aaveita ja henkiolentoja merkkinĂ€ lĂ€hestyvĂ€stĂ€ onnettomuudesta. Ja jokainen onnettomuus on edellistĂ€ pahempi... Junaonnettomuus, nuoren naisen kuolema ja aavistus pÀÀhenkilön omasta kuolemasta varjostavat elĂ€mÀÀ Mugbyn risteyksessĂ€.

Mugbyn risteys on novellikokoelma, jonka Charles Dickens kirjoitti yhteistyössĂ€ neljĂ€n aikalaiskollegansa – Charles Collinsin, Amelia B. Edwardsin, Andres Hallidayn ja Hesba Strettonin – kanssa. Dickensin kĂ€sialaa ovat muun muassa teoksen kehyskertomus sekĂ€ useita kertoja filmatisoitu kummitustarina "Signaalimies".

Charles Dickens (1812–1870) on yksi viktoriaanisen ajan suurista englantilaisista kirjailijoista. HĂ€nen teostensa taitavat juonikuviot, monipuoliset henkilöhahmot ja lĂ€mmin huumori ihastuttavat lukijoita yhĂ€ tĂ€nĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€. HĂ€nen tunnetuimpia teoksiaan ovat Oliver Twist ja Saiturin joulu.