(3)

Myrskyn anatomia

audiobook


Kiitetyn tekijÀn kunnianhimoinen romaani.

”tarinaa ei kerrota siksi, ettĂ€ jotakin on tapahtunut, /

tarina tulee kerrotuksi sen tÀhden, ettÀ jotakin vihdoin tapahtuisi /

ja se, mikĂ€ tapahtuu, sattuu”

Sinikka Vuolan mosaiikkiromaanin pÀÀhenkilö on tÀysi-ikÀisyyden kynnyksellÀ oleva anonyymi nainen, joka elÀÀ isÀnsÀ ja kaksoissiskonsa kanssa keskieurooppalaisessa kaupungissa. HÀntÀ vaivaa hÀmmennys omasta alkuperÀstÀÀn.

Omiin menetyksiinsĂ€ kĂ€pertyneestĂ€ isĂ€stĂ€ ei ole tueksi, ja Ă€itikin on vain ”hĂ€mĂ€rĂ€ muinainen sana”. Valoa pĂ€iviin tuo kuitenkin isĂ€n omintakeinen ystĂ€vĂ€ sekĂ€ nuori mies, johon sisarukset tutustuvat.

Myrskyn anatomia on rikas, ajaton ja monitulkintainen teos tyhjyydestÀ, jota ei voi tÀyttÀÀ, sekÀ tuulesta, joka kulkee minne tahtoo.

Sinikka Vuola (s. 1972) on monipuolinen, tunnustettu sanataiteilija, koulutukseltaan filosofian maisteri. HÀn on aiemmin kirjoittanut kolme runokokoelmaa ja romaanin sekÀ esseeteoksen Maailmojen loput Tommi Melenderin kanssa ja menetelmÀllisen teoksen 101 tapaa tappaa aviomies Laura Lindstedtin kanssa. LisÀksi Vuola on toimittanut eroottisen nykyrunouden antologian Olet tÀyttÀnyt ruumiini tulella.

HÀn on saanut useita palkintoehdokkuuksia, ja hÀnen esikoisteokselleen Orkesteri jota emme kuule myönnettiin Kalevi JÀntin palkinto.


Narrator: Sinikka Vuola
Duration: