(2)

Naturlig beauty

E-book


LĂŠr at lave naturlige beautyprodukter

Naturlig beauty er til dig, som Þnsker en naturlig beautyrutine, men ikke vil gÄ pÄ kompromis med resultat og udseende. I bogen guider blogger Cecilie Blaksted dig til, hvordan du kan indtÊnke bÊredygtighed, zero waste og naturlige ingredienser i din rutine og selv lave dine egne beautyprodukter fra bunden.

Du har sikkert skiftet dine madvarer ud med Þkologiske og tÊnker generelt over, hvad du putter i din krop. Men hvad med alt det, du putter pÄ din krop? Heldigvis kan denne bog hjÊlpe dig - for du kan sagtens leve et bÊredygtigt liv og undgÄ kemikalier uden at flytte i en lerhytte pÄ landet.

I Naturlig beauty fÄr du:

- Trin for trin-opskrifter med alternativer til dine dagligdagsprodukter, som bÄde er sundere og mere skÄnsomme for dig OG bedre for miljÞet.

- Indsigt i hvor meget simple ingredienser fra kĂžkkenskabene kan bruges til.

- Alternativer til hvad du kan gÄ efter, hvis du ikke er HELT klar pÄ et DIY-eventyr, men stadig gerne vil opgradere din skÞnhedsrutine til en mere bÊredygtig udgave.

Naturlig beauty indeholder bl.a. opskrifter pÄ din egen hjemmelavede havre & matcha-maske, tÞrshampoo, bodybalm af kakaosmÞr, scrub af kaffegrums og meget meget mere.