(0)

Nora Sand 4: Hiljaisuusleikki

audiobook & e-book


Englantilaisen pikkukaupungin karmaisevat salaisuudet nousevat pintaan rakastetun tanskalaiskirjailijan uusimmassa dekkarissa

Ulkomaankirjeenvaihtaja Nora Sand on matkustanut Thaimaahan treenaamaan potkunyrkkeilyÀ ja saamaan hieman etÀisyyttÀ työ- ja ihmissuhdepulmiinsa. Sitten kotona Englannissa tapahtuu vÀkivaltainen poliisimurha. Vaikka Noran työpaikka talousvaikeuksista kÀrsivÀn Globalt-lehden toimittajana on yhÀ vaakalaudalla, hÀn löytÀÀ pian itsensÀ pienestÀ Toppinghamin maakuntakaupungista selvittelemÀstÀ raa'an rikoksen taustoja juttua varten.

Kaikki merkit viittaavat terrorismiin: paikallinen poliisi on mestattu sapelilla ja murhasta kuvattu videotallenne julkaistu netissĂ€. Pieni Toppingham on Ă€kkiĂ€ koko kansakunnan kauhistuneen huomion kohteena. Mutta mitĂ€ enemmĂ€n Nora tapausta tonkii, hĂ€n alkaa aavistaa, ettei pikkukaupungissa ole aikoihin ollut kaikki kohdillaan. Kaupunkilaiset viranomaisia myöten tuntuvat tekevĂ€n kaikkensa peitellĂ€kseen jotain. Pala palalta paljastuva salaisuus on paljon synkempi ja musertavampi kuin alkuun olisi voinut uskoa. Se on salaisuus, jonka vuoksi joku on valmis tappamaan – toistuvasti.

Hiljaisuusleikki on suositun Nora Sand -sarjan neljÀs osa. Rikoksia ratkovasta ulkomaankirjeenvaihtajasta kertovat kirjat ovat olleet myyntimenestys Tanskassa ja niitÀ on kÀÀnnetty yli viidelletoista kielelle. Sarja on saanut inspiraationsa Lone Theilsin omista kokemuksista ulkomaankirjeenvaihtajana Englannissa. Myös Theilsin toinen dekkarisarja Paluu pimeÀÀn on ollut jÀttimenestys StorytelissÀ.


Narrator: Mervi Takatalo
Duration: