(0)

Numerologi & astrologi

E-book


"Hvis du kan huske fortiden, vil du ogsĂĽ vide, hvad fremtiden bringer." - Norman Shine, bogens forord

Det lyder utroligt, men i samspil med astrologien kan numerologien, dvs. lĂŚren om tallenes guddommelige symbolik, bruges som forudsigelsesredskab. Og det krĂŚver ikke engang ekspertviden.

Denne bog viser, hvordan du kan tilegne dig denne evne, og meget andet.

Den bygger videre pü bøgerne "Numerologi for begyndere" og "Numerologi for viderekomne" og baserer sig pü den viden forfatteren har høstet af at gøre brug af det system, som de første to bøger prÌsenterede. I dette bind er det isÌr tallenes dybe forbindelse til planeterne, som er pü spil.

Bogens system blev straks ved bogens udgivelse i 1997 meget kendt i numerologi-kredse, men den henvender sig til alle lĂŚsere med interesse for emnet.

Norman M. Shine (1932-2015) var numerolog og kendt og anerkendt i sĂŚrlige kredse verden over for sit indflydelsesrige talsystem. Foruden sit virke som numerolog var han ogsĂĽ astrolog. Han var en populĂŚr foredragsholder og optrĂĽdte flere gange i tv, radio og aviser. Blandt hans udgivelser kan nĂŚvnes "Numerologi for begyndere" (1994) og "Numerologi for viderekomne" (1996).