(0)

OCD-drengens tabu

E-book


Planen om at blive selvstĂŠndig isenkrĂŠmmer med egen forretning mĂ„ opgives. Flere Ă„rs kamp med alvorlig psykisk sygdom som rygsĂŠk gĂžr til sidst at plan b – Blot at have et job indenfor branchen – ogsĂ„ mĂ„ droppes. OCD-drengens tabu er en selvbiografi, hvor Carsten Stoemann Rasmussen Ă„bner op for sit indre kaos. Han inviterer lĂŠseren ind i sit sind, hvor angstlidelsen OCD har drĂŠnet og plaget ham i en grad, sĂ„ han til sidst kollapser. En dyb, livstruende depression samt tvangstanker sĂ„ mĂžrke og bizarre, at Carsten selv synes, han fortjener at dĂž, er resultatet af en ulige kamp for at undertrykke og skjule sygdommen.

PĂ„ bunden af dybet mĂžder vi en person, som har overbevist sig selv om, at han er et forfĂŠrdeligt menneske. Viljestyrke, professionel hjĂŠlp og stĂžtte fra sine nĂŠrmeste gĂžr imidlertid, at Carsten langsomt bevĂŠger sig op til overfladen igen. Carsten er ikke et forfĂŠrdeligt menneske. Han lider af OCD.

Uddrag af bogen

En aften hvor jeg er kĂžrt hjem til mig selv, fylder den psykiske smerte sĂ„ meget, at jeg tager en kĂžkkenkniv og sĂŠtter mig ud pĂ„ badevĂŠrelset under bruseren. Jeg ryster i hele kroppen. TĂ„rerne triller ned ad kinderne. Det giver ikke mening at leve mere. Jeg magter ikke det her liv mere. Jeg kan ikke leve med den forfĂŠrdelige sandhed, at jeg er pĂŠdofil. Efter nogle minutter skĂŠrer jeg mig med kniven i den ene overarm. Den fysiske smerte flytter mit fokus: “Jeg kan ikke vĂŠre det bekendt. Mor og far kan ikke komme og finde mig liggende her. Jeg bliver nĂždt til at kĂŠmpe videre. Jeg mĂ„ leve videre for deres skyld.”

Om forfatteren

Carsten Stoemann Rasmussen er en venlig, hĂžflig og glad person. Han er vellidt af kunderne i Kop & kande, hvor han arbejder. Indenunder denne facade findes imidlertid et menneske, som det meste af sit liv har vĂŠret plaget af indre dĂŠmoner, der har frataget ham al livskvalitet og selvvĂŠrd.