(144)

Rekrytoija

audiobook & e-book


"TÀÀllÀ minÀ seison pitÀmÀssÀ työhaastattelua keskellÀ sammaleenvihreÀÀ kuusimetsÀÀ vieraan ihmisen vauva sylissÀni."

Rekrytoinnin yllÀttÀvÀ maailma imee mukaansa työelÀmÀn kulisseihin ja rekrytoijan vÀrikkÀÀseen arkeen. Rekrytoija on autofiktiivinen, huumorilla terÀstetty teos, joka paljastaa rekrytoinnin ja työnhaun salat. Se tarjoilee poikkeuksellisen yhdistelmÀn hykerryttÀvÀÀ työelÀmÀviihdettÀ ja oivalluksia kaikille, jotka ovat joskus hakeneet tai ovat aikeissa hakea töitÀ tai ovat muuten tekemisissÀ rekrytointien kanssa.

Kirja on myös henkilökohtainen kasvutarina rekrytoijan työstÀ, vallasta, vastuusta ja tunteista.

Esikoiskirjailija Saana Rossi (s. 1985) on rekrytoinnin, työnhaun ja HR:n ammattilainen, joka haluaa tehdÀ rekrytoinnista ja työnhausta positiivisempaa ja innostavampaa. HÀn toimii henkilöstön hyvinvoinnista ja menestymisestÀ vastaavana johtajana teknologiayritys VincitissÀ (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016, Great Place to Work). Vuonna 2018 Saana Rossi palkittiin ensimmÀisenÀ Suomessa Vuoden rekrytoijana.

"Rekrytoija kulkee kuin koukuttava tv-sarja: lukijan on pakko saada tietÀÀ mitÀ tapahtuu seuraavaksi tÀssÀ mielettömÀn mielenkiintoisessa maailmassa, jonka keskipisteessÀ ovat työpaikka, rooli, ja niitÀ tavoittelevan tai tarjoavan ihmisen tulevaisuus. En missÀÀn tapauksessa pÀÀstÀ omia tyttÀriÀni työnhakuun ennen kuin he ovat lukeneet sen, sillÀ Saanan kirjan luettuaan he ajattelevat koko prosessin tÀysin uudella, mullistuneella tavalla, aivan kuten minÀkin. TÀmÀ kirja ei ole työnhakuopas vaan seikkailu."

- Kirjailija Katja Kallio

"Tekstisi oli mun makuun juuri sopivasti kepeÀ, ja silti asiallinen. Kirja hurmasi erityisesti sillÀ, ettÀ en olisi ikinÀ uskonut, ettÀ rekrytoinnista kaikista maailman asioista -- kaikella rakkaudella -- saa nÀin viihteellistÀ sisÀltöÀ irti. Niin siistiÀ, koska epÀtavanomaista!"

- Toimittaja Anna Perho

“Olet saanut kirjassa huikean hyvin kuuluviin oman ÀÀnesi - Rekrytoija on todella persoonallinen, hauska, inhimillinen ja informatiivinen. Bravo!”

- Kirjallisuudentutkija, tietokirjailija Sanna Nyqvist

”Rekrytoija on huikea sisĂ€piirilĂ€isen puheenvuoro rekrytoinnin kulisseista, aiheesta, joka koskettaa jollain tavalla meitĂ€ kaikkia. Kirja on tietokirjaksi poikkeuksellisen henkilökohtainen, onhan Saanalle kertynyt vuosien rekrytointikokemus ja tuhansia kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa. Rekrytoija yllĂ€ttÀÀ, koskettaa ja herĂ€ttÀÀ tunteita, sen tarinat imaisevat mukaansa ja sen pohdinnat avaavat uusia nĂ€kökulmia sekĂ€ työnhakijalle ettĂ€ rekrytoijalle.”

- Kirjoittamisen valmentaja ja johdon coach, Minna Sutö


Narrator: Saana Rossi
Duration: