(0)

Rose i New York

E-book


Den unge dreng Sten sidder i bilen i New Yorks helt nye, glitrende verden og tÊnker tilbage pÄ sit velkendte liv i KÞbenhavn.

Her begynder ungdomsbogen om den fjortenĂ„rige dreng, Sten. Han er flyttet med sin far til Manhattan, og han elsker det. Han er overvĂŠldet af den nye by og alle indtrykkene – men pĂ„ en god mĂ„de. En rigtig god ven har han ogsĂ„ fĂ„et, Hal, hvis forĂŠldre ejer den butik, hvor Sten og hans far handler til daglig. SĂ„ alt er egentlig godt, lige indtil Hals sĂžster, Rose, forsvinder. Hun har slĂ„et op med sin kĂŠreste, og nu er hun vĂŠk. Hals forĂŠldre og Hal selv er ved at gĂ„ i oplĂžsning af bekymring – men Sten og Hal er fast besluttede pĂ„ at finde Rose.

For unge lĂŠsere.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine bĂžrne- og ungdomsbĂžger. Hans bĂžger udkom fĂžrst i 70’erne pĂ„ det socialistiske Ă„rhusianske forlag MODTRYK og siden pĂ„ andre stĂžrre forlag. Han er kendt for sin let tilgĂŠngelige stil, og sine spĂŠndende, samfundsrelevante historier. En del af bĂžgerne omhandler USA, men er ogsĂ„ relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy SĂžrensen og Thomas Kruse.