(8)

Tangent - Ikke Spise Onkel

audiobook


Vietnamkrigen er blevet vendt og drejet mange gange, men der er stadig hovedrystende historier at finde. Vi taler om Tiger Squad, My Lai og om, hvorvidt krig finder eller skaber psykopater.

Derefter tager vi til Canada, hvor en unge pige mĂžder The Weird World, og slutter i Papua Ny Guinea, hvor befolkningen er udsat for en sĂŠr lidelse.

‘PĂ„ Stribe - din seriemorderpodcast’ er en podcast, der i hver episode dykker ned i Ă©n specifik seriemorders liv, gerninger og mentale tilstand for at give et billede af, hvorfor det gik sĂ„ galt, som det gjorde. Andre dele af serien inkluderer underserierne "UforstĂ„elig ondskab" og "Uskyldigt dĂžmt".

Mord har altid skrÊmt og fascineret os. Hvad fÄr én person til at tage en andens liv? De fleste af os kan pÄ ingen mÄde sÊtte os ind i, hvad der skal til for at trykke pÄ aftrÊkkeren eller stramme lÞkken om halsen pÄ et uskyldigt offer. Alligevel sker det dagligt verden over. Endnu mere uforstÄeligt og uhyggeligt er det, nÄr det gÄr op for os, at vi stÄr overfor en seriemorder, der gang pÄ gang tager andres liv for at tilfredsstille sine egne lyster og udleve ustoppelige mÞrke fantasier. Christoffer Greenfort og Andreas Illum tager lytterne med ind i disse personers skyggeverden og fortÊller historierne om virkelighedens monstre, der gÄr uset rundt iblandt os.