(0)

Vrangside

audiobook & e-book


Mia er en ung kvinde pÄ 24 Är, der studerer jura pÄ 2. semester og kÊmper en hÄrd kamp med opretholdelse af en facade af korrekthed, renhed og sundhedsdyrkelse. - Burde jeg trÊne i maskiner fire gange i ugen i stedet for tre? - Er det mon Þkologisk kylling, de bruger pÄ cafeér? - Hvordan undgÄr jeg sukker og gluten i maden?

Kontrasten mellem det perfekte ydre og indre kaos med angst og afgrund skildres i romanen. Vi mĂžder Mia, der med et skrĂžbeligt sind kĂŠmper med verdens og egne krav. Vi mĂžder Mia fĂžr, under og efter et psykisk knĂŠk. Et knĂŠk, hvor vrangforestillinger og hallucinationer tager over.

Majken Sonne tager fat pÄ nogle af de problemstillinger, der optrÊder i vores samtid. Krav om at fremstÄ med succes pÄ adskillige fronter, og hvilke konsekvenser det kan have, hvis kravene fÞles for store. Samtidig fÞlger man psykologens, moderens og venindens reaktioner pÄ den unge kvindens nedtur. Majken Sonne giver en detaljeret beskrivelse af det psykiske univers, hvor hun fÞrer lÊseren sikkert igennem sindets kroge og fÞlelsesmÊssige udtryk.


Narrator: David Mondrup
Duration: