(0)

Suomalaiset sarjamurhaajat

lydbok og e-bok


Ennennäkemättömän perinpohjainen selvitys suomalaisista sarjamurhaajista, heidän taustoistaan ja motiiveistaan tappaa.

Suomalaiset sarjamurhaajat on henkeäsalpaava kurkistus Suomen pahimpien sarjamurhaajien tekoihin ja mielenmaisemaan. Teos murtaa myytin Suomesta maana, jossa sarjamurhaajia ei juuri ole, ja pureutuu lähihistoriamme synkkiin henkirikossarjoihin aiemmin julkaisemattomien lähteiden avulla.

Psykopaatti on kuristanut kolme naista kuoliaaksi ja murhaa neljännen heti vapauduttuaan vankilasta. Tappaako mies vahingossa vai nauttiiko hän murhaamisesta? Perheenisä lähtee aamuisin töihin, mutta tekeekin murhan toisensa perään. Samaan aikaan nailonsukkakuristaja kylvää kauhua ennen näkemättömillä seksuaalimurhilla. Teos pureutuu syvälle tappajien motiiveihin ja pohtii kysymyksiä, kuten miksi Suomen lähihistorian pahin sarjamurhaaja on nainen ja mikä yhdistää sarjamurhaajia, jotka houkuttelevat uhrejaan auton kyytiin.

Tuomas Rimpiläinen ja Miika Viljakainen ovat kokeneita rikosjournalisteja ja tietokirjailijoita. Aiemmissa teoksissaan he ovat käsitelleen laajasti suomalaista rikollisuutta ja pureutuneet syvälle tekoihin sekä ihmisiin niiden takana. Suomalaiset sarjamurhaajat on heidän ensimmäinen yhteinen teoksensa.