(28)

Tervetuloa Kittyyn - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"Fiona liu‘uttaa kieltÀÀn pitkin hĂ€nen hampaitaan, se tuntuu intiimin elĂ€imelliseltĂ€. Hannah vastaa puraisulla ja tarttuu hĂ€ntĂ€ takapuolesta. Kun Fiona tavoittelee Hannahin rintaa, se lipsahtaa hĂ€nen kĂ€destÀÀn, sillĂ€ hiki on jo tehnyt heidĂ€n vartalonsa liukkaiksi. Kun hĂ€n ottaa uudestaan tiukemmin kiinni, hĂ€n tuntee Hannahin nĂ€nnin kovettuvan kĂ€mmentÀÀn vasten. Fiona levittÀÀ haarojaan vielĂ€ vĂ€hĂ€n lisÀÀ ja painuu syvemmĂ€s vasten Hannahia, tuntee venuskukkulan mĂ€rkÀÀ pilluaan vasten, Hannahin lonkkaluut reisiensĂ€ sisĂ€pinnalla. HĂ€nessĂ€ kiehuu, hĂ€n vapisee niin voimakkaasti, ettĂ€ sen voi nĂ€hdĂ€."

Tervetuloa Kittyyn on lesboeroottinen novelli, joka sijoittuu seksiklubille kesÀstÀ hikoilevassa BerliinissÀ. Saksalainen Hannah saa Fionan uskaltamaan ja huutamaan himosta.

Nimimerkki Elena Lund on ruotsalainen erotiikkakirjailija. HÀn haastaa kertomuksillaan ennakkokÀsityksiÀmme himosta ja normeista ja kirjoittaa erotiikasta tavalla, joka vie lukijan keskelle uusia, odottamattomia ja tÀyteen ladattuja tilanteita.


Narrator: Maria Laine
Duration: