(9)

Barden Beedles Eventyr: Harry Potter Hogwarts Biblioteks-Bog

e-bok


Barden Beedles Eventyr er troldmandsverdenens Grimm's Eventyr og indeholder en samling af hÞjtelskede historier for hekse og troldmÊnd i alle aldre. Denne udgave er oversat fra de originale runer af selve Hermione Granger og indeholder nyttige noter fra bÄde professor Dumbledore og J.K. Rowling.

Disse klassiske eventyr vil helt sikkert bringe lige sÄ meget glÊde som de virker opdragende, og de er en vidunderlig mulighed for at lÊse historierne, der spillede en afgÞrende rolle i kampen mod Lord Voldemort. Der er fem eventyr i alt: 'Eventyret om de tre BrÞdre' er kendt af alle, der har lÊst Harry Potter og dÞdsregalierne, og 'Livslykkens Kilde', 'Den HÄrhjertede Heksemester', 'Troldmanden og Hoppegryden' og 'Hare Hop og Skvadderstubben' fuldender samlingen.

Hogwarts-bibliotekets hylder er ogsÄ hjemsted for mange andre fascinerende bÞger. Hvis du nÞd Barden Beedles Eventyr, kunne du mÄske have lyst til at lÊse nogle af de andre skatte: Fantastiske skabninger og hvor de findes og Quidditch gennem tiderne.

Alt overskud fra salget af denne e-bog vil gÄ til Lumos. The Lumos Foundation er en registreret velgÞrenhedsorganisation i England og Wales med det registrerede velgÞrenhedsnummer 1112575.

Lumos gÄr stÊrkt op i deres arbejde for at afskaffe institutionalisering af bÞrn. Det er en skadelig praksis, der berÞr nÊsten otte millioner bÞrn verden over, som bor pÄ institutioner og bÞrnehjem. Mange af disse bÞrn er blevet placeret der pÄ grund af fattigdom, handikap, sygdom, diskrimination og stridigheder; et fÄtal er forÊldrelÞse. Lumos arbejder for at forene bÞrn med deres familier, skabe et alternativ til institutionen, sÄ barnet i stedet er familiens varetÊgt og hjÊlpe myndighederne med at forbedre deres systemer og lukke institutioner og bÞrnehjem.