(0)

Dage, jeg vil huske : - min tid med Yoko Ono og John Lennon

e-bok


Jonathan Cotts fortĂŠlling begynder i 1968, da han fĂžrste gang tager ud for at besĂžge og interviewe John Lennon og Yoko Ono. Senere pĂ„ aftenen inviterer de ham med i studiet pĂ„ Abbey Road med de Ăžvrige Beatles-medlemmer – og herfra udvikler et nĂŠrt og ĂŠrligt venskab sig. Yoko Ono og John Lennon indvier Jonathan Cott i deres kunstneriske betragtninger og deres syn pĂ„ Beatles, krigen og deres omgivende verden. Bogen er et dybt personligt og meget menneskeligt portrĂŠt af to af vor tids allermest markante og fascinerende kulturpersonligheder.

”Dette er en elskelig og smukt skrevet samling af samtaler, observationer og erindringer om musik, venskab og dage, der er gĂ„et.”

- Martin Scorsese

”Jeg kan hĂžre John i mine Ăžrer og mĂŠrke ham i mit hjerte. Dette er en god bog for Lennon fans. I fĂ„r her en fornemmelse af to forelskede mennesker, som indimellem er dristige og opsigtsvĂŠkkende, men som aldrig glemmer at passe pĂ„ hinanden. Det var faktisk sĂ„dan, vi var, folkens! God fornĂžjelse med lĂŠsningen.”

- Yoko Ono