(1)

De tre Weissmanns fra Westport

ljudbok och e-bok


“En sprudlende, morsom, klog og dybt rþrende roman.” - New York Times

Joseph Weissmann er 78 og hans kone Betty 75, da han meddeler hende, at han vil skilles. Betty forvises fra deres stilfulde lejlighed i New York efter 48 Ă„rs ĂŠgteskab og ?ytter midlertidigt ind i et lille, nedslidt sommerhus i badebyen Westport.

Her fÄr hun selskab af sine to midaldrende dÞtre, der hver isÊr har deres at slÄs med. Den impulsive Mirandas karriere som litterÊr agent ligger i ruiner efter en rÊkke skandaler, og den mere pragmatiske Annie har svÊrt ved at ?nde sig til rette, efter bÞrnene er ?Þjet fra reden, men fÞler sig nu forpligtet til at holde Þje med sin ulykkelige mor og ustabile sÞster.

De tre damer involveres i det lokale selskabsliv, og snart er sÞstrene spundet ind i en rÊkke romantiske forviklinger, der blandt andet involverer en succesfuld, men reserveret forfatter, en semi-pensioneret advokat, en ung hÄbefuld skuespiller, en godhjertet lÊge og et helt slÊng af festglade familiemedlemmer.

De tre Weissmanns fra Westport er en varm og underholdende hyldest til Jane Austens kérlighedsromaner – en veldrejet, moden og begavet fortélling om livet, kérligheden og den sande vérdi af at have en familie.

Copyright © Cathleen Schine 2010

Published by arrangement with Sarah Crichton Books, an imprint of Farrar, Straus and Giroux, LLC New York

Oversat af Annelise SchĂžnnemann fra The three Weissmanns from Westport

kĂŠrlighed, skilsmisse, seperation, tilbedelse, hengivenhed, fĂžlelsesliv, forelskelse, crush, lidenskab, venskab, mor-datter forhold, single, singleliv, sĂžskende, sĂžster, fĂŠlleskab, sĂžsterskab, fejring, morskab, bibliotek, kvindelighed, kvindeliv, amerika, USA, Westport


UpplÀsare: Louise Herbert
LĂ€ngd: