(0)

Det jeg hvisker

e-bok


Mens Helena er pĂ„ festival med tre nĂŠre veninder, forelsker Helenas kĂŠreste, Albert, sig i en mĂžrkhĂ„ret skĂžnhed med gule ruskindsstĂžvler. Da Helena kommer hjem, gĂžr Albert det klart, at de ikke lĂŠngere skal vĂŠre kĂŠrester, og Helena er sĂžnderknust. Albert var hendes livs kĂŠrlighed – ham, hun skulle have bĂžrn med og dele resten af livet med. Trods smerten sĂŠtter hun sig for at udforske livet pĂ„ ny. PĂ„ en bytur mĂžder hun newzealĂŠnderen Spencer, der tilbyder hende at overnatte i hans autocamper. Helena er ikke sen til at gribe muligheden, da Spencer tilbyder hende at rejse med ham videre. Det bliver ikke bare en rejse rundt i Danmark, men ogsĂ„ en indre rejse, hvor Helena fĂ„r nye indsigter om sine lyster og sin seksualitet. Da Spencer rejser hjem, kaster Helena sig ud i netdating og mĂžder Andreas, der vĂŠkker et helt nyt begĂŠr i hende. Snart melder spĂžrgsmĂ„let sig: Kan hun adskille kĂŠrlighed og sex?

I Det jeg hvisker fĂžlger vi Helenas seksuelle forvandling – fra den forudsigelige rolle i det faste parforholds rammer til den lidenskabelige og frigjorte kvinde, der tĂžr nyde sin lyst og stĂ„ ved sin seksualitet. Da hun giver efter for lidenskaben, venter der hende erotiske oplevelser, hun slet ikke havde forestillet sig. Livet viser sig fra en helt ny kraftfuld side 


Uddrag af bogen

– Hvad har du lyst til, spĂžrger Spencer og kigger afventende pĂ„ mig.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare. I det forhold jeg lige kommer fra, indrettede jeg mig helt efter Albert, og jeg bliver nÊsten chokeret over den tomhed, spÞrgsmÄlet efterlader mig med.

– Hvad jeg har lyst til, siger jeg for at vinde tid. Det aner jeg faktisk ikke. Mit liv var Alberts liv, min lyst var hans lyst. Jeg har véret forbléndet af ham og er det vel stadig?

Om forfatteren

Den kvindelige forfatter skriver under pseudonym. Hun er meget optaget af seksualitet og begér og mener, at begér ikke blot bor i den enkelte, men findes overalt og gennemstrþmmer os – at det er, fordi vi begérer hinanden, at tilvérelsen giver mening.

Romanen er skrevet til bÄde kvinder og mÊnd i et let og direkte sprog. De mange sanselige beskrivelser er tÊnkt som inspiration til at kalde lysten frem, sÄ lÊseren kan vove sig ud i erotikkens legende lethed og forene lyst, lidenskab og kÊrlighed. SÄvel i fantasi som virkelighed.