(0)

Det kan arrangeres

e-bok


Huda er lige fyldt 25 og er helt sikker pĂ„, at hun kommer til at dĂž alene pĂ„ sit fremtidige kattehotel. Hun har opgivet nogensinde at finde en mand, for hvad skal hun gĂžre, nĂ„r der findes klare regler for, hvad hun mĂ„ og ikke mĂ„ som muslim? Listen er nemlig lang: ikke kramme, rĂžre, stirre, joke, grine ellervĂŠre alene med en mand – og da slet ikke pĂ„ en date! Heldigvis stĂ„r Hudas mor, far, veninder, sĂžskende og en enkelt sheikh klar til at hjĂŠlpe i jagten pĂ„ den eneste ene.

’’Det kan arrangeres’’ er en moderne og humoristisk kérlighedshistorie — for hey, minder arrangerede égteskaber ikke i hþj grad om noget fra en Jane Austen-roman?

Om forfatteren:

Huda Fahmy er vokset op i Dearborn, Michigan og har elsket tegneserier, lige siden hun var barn. Hun studerede engelsk pĂ„ University of Michigan og arbejdede efterfĂžlgende som engelsklĂŠrer i otte Ă„r, fĂžr hun begyndte at skrive om sine oplevelser som en synligt muslimsk kvinde i USA. Det var hendes storesĂžster, der opfordrede Huda til at gĂžre historierne til tegneserier, hvilket hun gjorde med stor succes – hendes tekster og illustrationer ligger pĂ„ Instagram, Twitter og Facebook pĂ„ hendes profil @yesimhotinthis.