(7)

Emmas arv

ljudbok och e-bok


Emma pĂ„ 27 har altid vĂŠret bange for at miste. Derfor arbejder hun med regneark – ikke mennesker. Men da hendes mor dĂžr, er hun pludselig helt alene. Midt i sorgen finder hun et ufĂŠrdigt brev fra moderen, som afslĂžrer Emmas ukendte far. Og ikke nok med det: Han er alvorligt syg og har forsĂžgt at komme i kontakt med hende.

TÞvende bliver Emma involveret i sin fars livsvÊrk, dyreparken Vipholm Familiepark. Stedet er truet af bÄde dÄrlig Þkonomi og dyrevÊrnsaktivister, og Emma kaster sig ud i opgaverne. Men kÊresten Martin er utÄlmodig og vil hellere tale om at flytte sammen, og halvsÞsteren Rebecca har ingen planer om at dele sin far eller dyreparken med hende. Samtidig er der den fÄmÊlte dyrepasser Ask med vikingetatoveringen og ulvehunden 


Som tingene spidser til, indser Emma, at det vÊrste her i livet mÄske alligevel ikke er at miste nogen, men at miste sig selv.

Emmas arv er en letlĂŠst roman om at finde frem til kĂŠrligheden, familien – og dig selv. Den er anden bog i en nyskrivning af den romantiske Silverline-serie, der ogsĂ„ udgiver de klassiske kĂŠrlighedsromaner “SuccesRomanen”. “De nye” handler om den moderne kvindes smĂ„ og store dilemmaer i et nutidigt og genkendeligt hverdagsunivers.