(0)

Guldet vindes i hverdagen

e-bok


DET ER DEN 28. JULI 1996, KLOKKEN ER 09.38, og der er OL-ïŹnale pĂ„ Lake Lanier i Atlanta i USA. Seks bĂ„de ligger klar til start. De er lige lange, har samme form, vejer det samme og er lavet af det samme materiale. I bĂ„dene sidder seks mandskaber, som ogsĂ„ vejer stort set det samme og alle har trĂŠnet pĂ„ stort set samme mĂ„de. Hvad er det, der gĂžr, at et af holdene netop den dag udretter noget, der er en lille smule bedre end de andre?

Niels Laulund fra den fĂžrste danske GuldïŹrer kombinerer sin oplevelse af ro-eventyret med 14 Ă„rs erfaring som virksomhedskonsulent i en bog, der tager udgangspunkt i det danske mandskab og deres trĂŠners arbejde frem mod den olympiske ïŹnale. Men snarere end ïŹnalen handler bogen om processen: Fra ideen bliver undfanget, til bĂ„den i 1996 kommer over mĂ„lstregen som OL-vinder.

GULDET VINDES I HVERDAGEN er en bog, der skal inspirere alle ledere til selv at blive skarpe pÄ mÄlene, gÄ forrest i processen og frem for alt motivere medarbejderne til at tage ejerskab for projektet.