(46)

Hun er kaos

ljudbok


Denne bog er til kvinder, som fĂžler, tĂŠnker og ’eksisterer’ for meget. Til kvinder, som bĂŠrer pĂ„ en kuffert fyldt med usynlig smerte og umulige fĂžlelser. Kvinder, som fĂžler det, som andre ikke forstĂ„r, og det, som de selv har sĂ„ svĂŠrt ved at forklare. Denne bog er til kvinder, som fĂžler sig forkerte, mĂŠrkelige og utilstrĂŠkkelige grundet deres indre kaos. Det er ikke nemt at leve i en verden, som hylder logik og fakta, alt imens ens indre fĂžles som et hurlumhejland pĂ„ syre.

Bogen beskriver kvinders indre kaos med kÊrlighed, forstÄelse og accept frem for at misforstÄ og degradere. KÊrlighed er svaret, accept er svaret. Accept er kÊrlighed pÄ steroider, netop derfor er det sÄ vanvittigt vigtigt at acceptere sit indre kaos frem for at bekrige det, og det er prÊcis, hvad denne bog kultiverer. Den styrker kvinder i accepten af deres indre kaos.

Cocco er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har arbejdet med HR og kommunikation, inden hun startede sin egen virksomhed, hvor hun inspirerer kvinder til at gÄ ind i mÞrket frem for at flygte fra det. Cocco kÊmper for en verden, hvor vi tÞr italesÊtte emner, som er tabulagte, for pÄ denne mÄde at gÞre op med fÞlelsen af skam og forkerthed, som ligger dybt i mange kvinder.