(0)

Irmelin var mit navn

e-bok


Gammel synd kaster lange skygger.

Elisabeth Rackham har gennem sin traumatiske barndom sĂžgt tilflugt i sit rige indre liv. Hun blev i sit sind til Irmelin, en usĂŠdvanlig, ung kvinde hvis dramatiske historie udspillede sig i middelalderens England.

Men som Elisabeth bliver Êldre, erfarer hun, at Irmelins historie mÄske ikke er fri fantasi. Den enorme ondskab hun stod over for, var Êgte. Og Elisabeth er ikke den eneste, der husker sit tidligere liv. Ukendte krÊfter er begyndt at interessere sig for hende 


Uddrag af bogen:

Vind, og fortél sandheden 
 Tab, og bevar hemmeligheden.

Et jaget udtryk fór over rytterens ansigt. De sidste par dages nonstop skÊnderier omkring det forestÄende bryllup havde tÊret mere pÄ ressourcerne, end Elisabeth havde vÊret klar over, og hun var nu sÄ inderlig trÊt, at hun Þnskede at kravle i hi og fÞrst dukke op ved forÄrets

ankomst.

Vind eller tab 


Tiden var ikke inde til at trĂŠffe et endeligt valg, og dog fyldte problemerne i den grad hendes splittede sind, at hun overvejede mulighederne i de kostbare minutter, fĂžr det blev hendes tur til at ride ind i arenaen.

I bund og grund var Elisabeth et érligt menneske, og hun brþd sig ikke om at have lþjet for Russell og sin familie. Russell fortjente at hþre sandheden fþr brylluppet, fþr det var for sent – derefter kunne han tréffe sit valg under de rette forudsétninger. Det var i hvert fald, hvad den péne samvittighed bþd hende.

Og sÄ var der den anden side af hendes natur, én hun sjÊldent viste og kun nÞdigt erkendte.

Om forfatteren:

Jeannette Corin Cortsen (fÞdt 1965) er uddannet inden for kontor og arbejder som sagsbehandler hos en offentlig myndighed. Hun bruger en stor del af sin fritid pÄ at skrive, men er ogsÄ interesseret i Storbritanniens historie, antikviteter, arkitektur, hestesport og det spirituelle.