(22)

Kielletyt paikat: Kassaneiti - eroottinen novelli

ljudbok och e-bok


"Alba levittÀÀ jalkojaan oikein kunnolla ja vetÀÀ jalkaterÀt muovireunalle, jolla hÀn istuu alasti tomaattien pÀÀllÀ ja nauttii siitÀ mÀrÀstÀ ÀÀnestÀ, kun hÀpyhuulet avautuvat Eliaksen edessÀ."

Alba on tottunut vetĂ€mÀÀn puoleensa miesten huomiota ja on siksi jĂ€rkyttynyt, kun Elias vaikuttaa tuskin huomaavan hĂ€ntĂ€ ollenkaan. ÄkĂ€inen ilme kasvoillaan ja kohtaamatta Alban katsetta tĂ€llĂ€ on tapana nopeasti livahtaa ostoksille ruokakauppaan, jossa Alba työskentelee, juuri ennen sulkemisaikaa.

ErÀÀnÀ iltana Elias tulee tavallista myöhemmin, on sulkemisaika ja tÀmÀ ja Alba ovat ainoina vielÀ kaupassa. Kun he törmÀÀvÀt ranskalaishyllyn luona, on kuin Elias nÀkisi hÀnet ensimmÀistÀ kertaa, ja yhdessÀ he kulkevat halki tyhjÀn myymÀlÀn, kun jÀnnitys kohoaa.

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.