(0)

Kvinden under jorden : En Amanda Miller krimi

ljudbok


KVINDEN UNDER JORDEN er fĂžrste bind i politi-krimiserien om drabsefterforsker Amanda Miller af Morten Remar.

Drabsefterforsker Amanda Miller og hendes Êldre makker, Ole Madsen, bliver sat pÄ en lokal sag om en forsvunden kvinde i udkanten af Viborg. Alle beviser peger entydigt pÄ, at Êgtemanden stÄr bag, men der er ikke noget lig. Han anholdes og sigtes for manddrab, men Amanda synes, at det hele ser for perfekt ud, og begynder at se i andre retninger, hvilket bringer hende pÄ kollisionskurs med sine kolleger og overordnede. Tvivlen nager, men hun fÞler sig sikker i sin sag om, at Êgtemanden er uskyldig, og sÊtter sin karriere pÄ spil.

Samtidig opsÞger Amanda endnu en clairvoyant i sit Ärelange, mislykkede forsÞg pÄ at genskabe sin tabte hukommelse fra den traumatiske dag, hvor hun som 10-Ärig sÄ sin familie blive brutalt drÊbt af en ukendt gerningsmand, hvis ansigt er det eneste, hun kan huske, og som hun som barn kaldte "manden med stenansigtet". Drabene blev aldrig opklaret, og sagen blev henlagt, men Amanda har lige siden vÊret drevet af hÊvn og har jagtet sandheden, fast besluttet pÄ at finde manden, der tog hendes familie fra hende. En asiatisk skÞnhed og Ändeligt medie, Angela Woo, viser sig at vÊre vejen ind til Amandas mÞrklagte sind.

KVINDEN UNDER JORDEN er fĂžrste bind i Morten Remars nye og spĂŠndende politi-krimiserie om drabsefterforsker Amanda Miller, og efterfĂžlger den anmelderroste og succesfulde Mofibo Original-trilogi med freelancejournalisten Jakob Fink.


UpplÀsare: Morten Remar
LĂ€ngd: