(1)

Mistress Veronika - erotiske noveller

ljudbok och e-bok


Han havde mĂždt Veronika til en personalefest for to Ă„r siden. Som altid havde hun cirkuleret blandt de ansatte med en kĂžlig mine. Stramt klĂŠdt og med en rank holdning. I modsĂŠtning til mange andre var hun forsigtig med alkoholen, til trods for at hun altid var en af de sidste, som forlod en fest. Denne gang var der kun Veronika og et par andre tilbage, da hun pludselig vendte sig mod ham.

"Du skal med mig hjem," havde hun sagt, nĂŠsten uden at det kunne hĂžres.

En halv time senere havde han stÄet i hendes lejlighed. Magnus havde troet, at de ville ende tÊt omslyngede i sengen. I stedet havde hun taget fat i hans slips og presset ham ned pÄ gulvet foran en stor sort skindsofa.

De tre erotiske noveller i "Mistress Veronika" emmer af lyst og kan lÊses af bÄde kvinder og mÊnd.

Siden 1984 har Cupido hver mÄned udgivet et magasin sprÊngfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordÞmmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er reprÊsenterede. LÊserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig rÞde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinÊrt, nÄr Cupidos lÊsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glÊde, legesyghed og nydelse.