(0)

Mit liv som tennisroman

e-bok


Forfatteren Arthur Wilkow sÊtter sig for at skrive en autofiktiv roman, der tager afsÊt i mÞdet med den unge tennisspiller Lenz og deres vej ud af henholdsvis skrive og tennisblokaden. Romanen tager lÊseren med rundt i hele verden, men det er grÊnsen mellem virkelighed og fiktion, der bliver mere og mere usikker, jo mere tennisromanen tager form. Mit liv som tennisroman handler om venskab, litteratur og om at vÊre forfatter, men ogsÄ om at tage chancer og satse alt for kunstens skyld.

“Siden i gĂ„r har tennisromanen eksisteret pĂ„ Hawaii som en dagbog. I dag, tirsdag middag, sidder jeg ved et bord og bĂŠnkesĂŠt i beton i trĂŠernes skygge i parken mellem Waikiki Beach og Diamond Head. Imens jeg holder Ăžje med E., der ligger pĂ„ stranden cirka 100 meter vĂŠk, skriver jeg forsigtigt med blodige fingre og knĂŠ. Hvis man vil bade i havet, er man nĂždt til at famle sig hen over et skarpt rev, der ligger lige under vandoverfladen, mens bĂžlgerne hele tiden blidt trĂŠkker Ă©n nedad 
 nĂ„r man stiger op af vandet, lĂžber blodet tyndt fra smĂ„ papercuts og blander sig pĂ„ huden med det hurtigt tĂžrrende saltvand fra Stillehavet.”