(0)

Nannas rejse

e-bok


Den fraskilte gymnasielÊrer Nanna pÄ 53 fÄr forÊret en chance til at realisere sin drÞm om at rejse for at male. Hun mÞder den jÊvnaldrende fotograf Klaus, og med planen om et fÊlles projekt rejser de sammen til Mozambique.

Uventede begivenheder skiller deres veje, da Nanna mÄ afbryde rejsen for at tage hjem til Danmark. Usikker pÄ sig selv og sit forehavende tager hun efterfÞlgende ophold hos en veninde i Rom. Her nÊrer tilfÊldet hendes tvivl, om hun skal vende tilbage til Mozambique og Klaus.

Rejsen til Afrika bliver skelsÊttende for bÄde Nanna og Klaus, men kan de to sÄrede sjÊle slippe deres bagage og finde sammen?

Bogen tager lÊseren med pÄ en spÊndende rejse pÄ bÄde det ydre og indre plan og skildrer drÞmmene sÄvel som vanskelighederne ved at skifte spor i en moden alder.

Om forfatteren

Bente Hahne er lĂŠrer i dansk som fremmedsprog og har gennem hele sit professionelle liv vĂŠret beskĂŠftiget med internationale relationer. Hun har rejst i store dele af verden og har i lĂŠngere perioder opholdt sig i udlandet. Fra 1999 til 2001 var hun udstationeret i Maputo, Mozambique, gennem Danida. Nannas rejse er hendes fĂžrste roman.