(0)

Operation Overlady

ljudbok


"Der lÄ et lig pÄ fortovet, en lille, grÄpjusket, opsvulmet kvindeskikkelse i en forreven dynefrakke. Og lÊngere nede ad Holmens Kanal kunne de se nogle skygger skutte sig omkring en brÊndende affaldskurv."

ArbejdslĂžsheden i Danmark er nĂ„et op pĂ„ 42%, og hele Europa er indhyllet i tung finanskrise. KĂžbenhavn er som en krigszone – det er tid til handling. ’Logen’ har mistet milliarder af kroner og beslutter sig nu for at skride til handling. Danmark bliver testomrĂ„de for, hvordan den paneuropĂŠiske krise skal lĂžses. MilitĂŠret, PET og den tunge finanssektor deltager alle i Operation Overlady, som skal fĂ„ landet pĂ„ fode igen. Og sĂ„ begynder sammenslutningens medlemmer at blive udsat for mordforsĂžg...

"Her er lige dele skrÊmmende fremtidsperspektiver og thriller-spÊnding med masser af ramasjang. Her er lidt af den fremtidsthriller, som mange efterlyser... Han kan skrive, ridse uhyggelige, skrÊmmende billeder op og smÊkke en handling sammen, sÄ tingene passer."

- B.T.

"...en spÊndende historie med mange overraskelser, en udprÊget dansk tone og bÄret af en foruroligende fremtidsvision."

- Jyllands-Posten

Ved siden af sit store virke som forfatter arbejder Tue Holm Christensen som civilingeniĂžr, sĂžlĂžjtnant og tekstforfatter pĂ„ et reklamebureau. Han debuterede i 1969 med romanen "Det grimme skib" og har sidenhen udgivet en lang rĂŠkke bĂžger – blandt andet inden for krimi- og thrillergenren.


UpplÀsare: Svend Linhus
LĂ€ngd: