(41)

Pandojen valtakunta: Tulvan jakama maa: Pandojen valtakunta 1

ljudbok och e-bok


Yksi valtakunta. Kolme maailmaa. Pandat tulevat!

Huippusuosittujen Soturikissojen tekijÀ Erin Hunter hurmaa lukijat upouudella sarjallaan, jonka pÀÀhenkilöinÀ on kolme vastasyntyneenÀ erilleen joutunutta pandanpentua.

Bambuvaltakunnan pandat eivĂ€t ole unohtaneet suurta tulvaa, johon heidĂ€n rauhaisa elĂ€mĂ€nsĂ€ Ă€kkiarvaamatta pÀÀttyi. Kolmelle poikaselle, jotka syntyivĂ€t samalla hetkellĂ€ kun tulva nousi, vedenpaisumus ei kuitenkaan merkinnyt loppua, vaan alkua elĂ€mĂ€lle tĂ€ysin eri maailmoissa. Kun kolmikko vuosia myöhemmin taas kohtaa, heidĂ€n osakseen lankeaa ikivanha ennustus, josta riippuu koko pandojen valtakunnan kohtalo


Pandojen valtakunta -sarjassa seurataan hellyttÀvien pandojen, vikkelien kultapandojen, sisukkaiden lumileopardien ja ovelien apinoiden seikkailuja, joissa on mausteena ripaus kiinalaisia lohikÀÀrmeuskomuksia.

”TĂ€ydellinen lukuelĂ€mys elĂ€inseikkailujen ystĂ€ville.” Kirkus Reviews.

Erin Hunter on maailmankuulujen Soturikissat-, Uljasmaa-, SelviytyjÀt- ja EtsijÀt-sarjojen tekijÀ. ElÀinrakasta kirjailijaa innoittaa villin luonnon viiltÀvÀ hurjuus. HÀnestÀ on kiehtovaa kehitellÀ myyttejÀ, jotka voisivat selittÀÀ elÀinten kÀyttÀytymistÀ.