(0)

Rejsen mod det store eventyr - erotiske noveller

e-bok


Åh, Herregud, hvor jeg kedede mig. Alle de kulĂžrte ugeblade var blevet lĂŠst bĂ„de en og to gange, mens Danmark drĂžnede forbi uden for vinduerne. Vi drejede ind pĂ„ en tankstation for at strĂŠkke benene lidt. Det fĂžltes som om mine balder var punkteret, sĂ„ jeg gik ind i det ildelugtende cafeteria og lod mig opsluge af hylderne med farvede blade. Et kort Ăžjeblik rejste hĂ„rene i nakken sig, og et sug fandt vej til i mellemgulvet. Jeg rullede hurtigt et blad sammen og betalte, fĂžr jeg fortrĂžd det.

Ude pÄ motorvejen igen fik jeg stukket en fransk hotdog i hÄnden, og jeg kastede mine sko af, satte mine bare fÞdder pÄ instrumentbrÊttet, fandt bladet frem og lagde det skÞdeslÞst opslÄet i mit skÞd. Jeg pakkede forsigtigt pÞlsen ud af papiret. Med et skjult blik rettet mod ham, begyndte jeg at slikke den del af pÞlsen, der stak op af brÞdet. Den var varm og glat af fedt og chilisauce. Jeg testede fastheden ved at lÊgge tungen mod den og presse alt, hvad jeg kunne. PÞlsen bÞjede sig let fra side til side. Han koncentrerede sig stadig om kÞrslen, men han havde fÄet en underlig rynke mellem Þjnene. Han havde opdaget min mÊrkelige opfÞrsel, og jeg vidste, at han kiggede med i al hemmelighed.

Siden 1984 har Cupido hver mÄned udgivet et magasin sprÊngfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordÞmmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er reprÊsenterede. LÊserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig rÞde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinÊrt, nÄr Cupidos lÊsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glÊde, legesyghed og nydelse.