(3)

Samtaler som forandrer : Behandlerens guide til ACT i teori og praksis

ljudbok och e-bok


DrÞmmer du om at lÊre de effektive, evidensbaserede og hÄndgribelige strategier, som skaber vilde og varige forandringer for dine klienter og for dig selv? Samtaler som forandrer er behandlerens guide til ACT i teori og praksis. Bogen er skrevet af Rikke Kjelgaard, en af Danmarks stÞrste kapaciteter inden for ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Her fÄr du som behandler en grundig introduktion til ACT med masser af kliniske eksempler og Þvelser. Du bliver prÊsenteret for de grundlÊggende begreber og for modellens bÊrende principper. Du fÄr en gennemgang af kerneprocesserne i ACT samt eksempler pÄ, hvordan disse processer udspiller sig i det terapeutiske mÞde. Du fÞlger med i en rÊkke samtaler som netop demonstrerer kerneprocesserne. Du lÊrer at lave sagskonceptualisering, at skabe fleksibilitetsprofiler, og du lÊrer, hvordan du designer dine egne metaforer.

Du fĂ„r desuden en rĂŠkke generelle tips til, hvad du skal gĂžre – og hvad du skal undgĂ„ at gĂžre – for at skabe samtaler, som forandrer.