(4)

S.E.C.R.E.T 2 Shared : Det hemmelige selskab

e-bok


Cassie Robichaud slikker stadig sÄrene efter bruddet med Will, hendes chef og elsker, og kaster sig derfor over sine ydelser i S.E.C.R.E.T., den mystiske organisation, der har forandret hende for evigt ved at gÞre hendes dybeste seksuelle fantasier til virkelighed.

Nu er det blevet hendes tur til at hjÊlpe gruppens nyeste medlem, Dauphine Mason, med at rekruttere mÊnd, der skal udleve endnu et sÊt fantasier. Dauphine er 31 Är og driver en second hand-tÞjforretning i New Orleans. Hun er meget fascineret af en lokal rockstjerne, Mark Drury, men er for genert til at forfÞlge sin lyst til ham. Hun sÞger derfor assistance hos S.E.C.R.E.T. for at genfinde sin indre, seksuelle flamme og for at genfinde sin tro pÄ mÊnd.

Mens Cassie er bekymret for, om hun og Will finder sammen igen, bliver hun inspireret af sin hjÊlp til og sit samarbejde med Dauphine i S.E.C.R.E.T.. Begge kvinder balancerer knivskarpt mellem fÞlelser og lidenskab, mens de hver isÊr hÄber at finde det, de drÞmmer om i livet og i kÊrligheden.