(19)

Skam vokser i stilhed

ljudbok


Denne bog henvender sig til kvinder, som har oplevet mÞrket. Til alle de kvinder, som har kÊmpet med skyld og skam. Den er et opgÞr med samfundets normer omkring sorg, smerte og mÞrke. FormÄlet med bogen er at lade kvinder vide, at det er okay ikke at vÊre okay.

Bogen er kun mulig pÄ grund af selvhad, selvskade, misbrug, afhÊngighed, ensomhed, stoffer, alkohol, spiseforstyrrelser, jalousi, voldtÊgt, usikkerhed, skyld, skam, frygt, vold, selvmordstanker, vrede, fravÊr af grÊnser, sorg, dÞd, tab og fejltagelser. Bogen er en samling energidigte, og den italesÊtter emner, som rigtig mange af os har fÞlelser i og har kÊmpet med, men kun fÄ tÞr snakke hÞjt om. Bogen er healing og terapi og tager lÊseren med pÄ en rejse igennem mÞrket. Bogen er et opgÞr med kvinders fÞlelse af at vÊre forkert og have gjort noget forkert. Bogen giver plads og rum til det, som er, hvad end det er. Denne bog taler direkte til lÊseren og er en hyldest til mÞrket. Den er en hyldest til det skÊve, skÞre, fucked up, forstyrrede og magiske. Den tager lÊseren med pÄ en rejse igennem mÞrket og hjem til sig selv.

Cocco er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har arbejdet med HR og kommunikation, inden hun startede sin egen virksomhed, hvor hun inspirerer kvinder til at gÄ ind i mÞrket frem for at flygte fra det. Cocco kÊmper for en verden, hvor vi tÞr italesÊtte emner, som er tabulagte, for pÄ denne mÄde at gÞre op med fÞlelsen af skam og forkerthed, som ligger dybt i mange kvinder.