(0)

Skyggeland - Broerne til verden 3

ljudbok och e-bok


11. SEPTEMBER 2001. Den danske advokat Jon BÊksgÄrd med praksis i New York og hans israelsk fÞdte kÊreste Eve begiver sig som hundredtusinder af andre newyorkere pÄ arbejde den smukke og solbeskinnede morgen. Han til arrestbygningen pÄ White Street, hvor han har sit fÞrste mÞde med en ny klient; hun til sit kontor pÄ 86. etage i World Trade Center.

Hvad der derefter fÞlger, Êndrer ikke blot betingelserne for livet i New York, men ogsÄ Jons og Eves tilvÊrelse. FÞr dagen er omme har de vÊret igennem den skÊrsild, som den ny tids terrortrussel har pÄfÞrt verden, og den sag, som Jon netop nÄr at pÄbegynde, viser sig i de fÞlgende mÄneder at have forbindelser til terrorangrebet pÄ World Trade Center. Jo mere han og hans medarbejdere arbejder med sagen, des mere synker han ned i et kviksand af mordtrusler, antimuslimsk paranoia og mistanke for at stÄ i ledtog med terrorister.

Romanserien BROERNE TIL VERDEN omhandler den amerikansk-danske advokat Jon BĂŠksgĂ„rds fĂŠrden rundt i verdens brĂŠndpunkter. Serien bestĂ„r af fĂžlgende titler: "Glemsel og erindring": FortĂŠller om Jon BĂŠksgĂ„rd fra ungdomsĂ„rene i halvfjerdsernes Danmark til Lower East Side i New York i midten af firserne. "Labyrinten": ForegĂ„r i Wien i 1993-94 og handler om jagten pĂ„ den tidligere Ăžstrigske nazi-overlĂŠge, JĂŒrgen Menken. "Skyggeland": Tager sit udgangspunkt i terror-angrebet mod World Trade Center i New York den 11. september 2001. "Lyset kommer langsomt": ForegĂ„r i Bagdad og New York 2004 og London 2005 og tematiserer Irakkrigen og terrorangrebet pĂ„ Londons undergrundsstationer. "Den lange Dag": Udspiller sig i Danmark under Muhammedkrisen 2006.

Stig Dalager, en af dansk litteraturs mest internationalt udbredte forfattere, udgivet i 25 lande.

OM BOGEN

"tankevĂŠkkende storvĂŠrk" - Weekendavisen

"En triumf for den politiske thriller." - SĂŒddeutsche Zeitung

"Jon BÊksgÄrd er "en helt igennem interessant figur ... der legemliggÞr den moralske splittelse blandt oplyste mennesker i en globaliseret verden" - Frankfurter Allgemeine Zeitung

"Fantastisk bog, der pĂ„ fremragende mĂ„de tager et vanskeligt emne op til behandling." - L’ Univers de Livres

"Bogen lader ikke en i tvivl om, at man i den kan genfinde en tÊt pÄ dagligdags kÊrlighedshistorie i et spÊndende og et nÊrmest ubegribeligt stort univers." - Disput, Wien


UpplÀsare: Janek Lesniak
LĂ€ngd: