(0)

Stemmen er en sladrehank : Om stemmens psykologi

e-bok


Stemmen er en sladrehank handler om sammenhÊngen mellem stemme, adfÊrd og personlighed, og har til formÄl at give indsigt i denne sammenhÊng pÄ et mere eksistentielt plan. Bogen giver redskaber til at justere og Êndre de uhensigtsmÊssige mÞnstre, men endnu vigtigere giver den indsigt i, hvordan disse mÞnstre er opstÄet, sÄ vi kan fÄ en erkendelse af, hvilke motivationer der ligger bag. Med denne bevidsthed kan vi pÄtage os nogle roller, hvor stemmetypen stemmer bedre overens med situationen og budskabet. Bogens lÞsninger er sÄledes langsigtede og holdbare.

I Stemmen er en sladrehank fokuserer Lisbeth Hultmann pÄ at afdÊkke stemmen bagved ordene, dvs. kortlÊgge de nonverbale budskaber. Hun Þnsker at vise, at der i store trÊk er en tÊt sammenhÊng mellem den mÄde, vi lyder pÄ, og den mÄde vi lever vores liv pÄ.

Stemmen er en sladrehank er relevant for alle, hvor kommunikation og formidling er en kernekompetence, men bogen henvender sig til primĂŠrt til professionelle med ledelsesansvar for andre, som for eksempel arbejder med HR, undervisning og trĂŠning, eller som er psykolog, terapeut, logopĂŠd, sang- og stemmetrĂŠner, coach eller dramainstruktĂžr. SekundĂŠrt henvender den sig til alle, der qua deres profession til daglig udfordres i deres stemmebrug (for eksempel sangere, skuespillere, retorikere, foredragsholdere, radio- og tv-journalister, prĂŠster m.m.).